De natuurlijke methode om je borsten te vergroten

Gebruik

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 2x per dag, 's morgens en 's avonds, 1 tablet BiggerBreast in te nemen met voldoende water. Zolang je Bigger Breast blijft gebruiken zal het effect aanhouden. Er zijn tussen de 3-4 maanden voor nodig om de effecten te kunnen merken.

Hoe werkt het? Bij de zwangerschap maakt het lichaam van de vrouw oestrogeen aan. De borsten worden daardoor groter. De actieve bestanddelen in Bigger Breast bevatten phyto-oestrogenen. De inhoud hiervan lijkt op het echt oestrogeen, maar dan zonder de hormonale effecten. Het bevat ingrediƫnten die de bloedtoevoer naar de melkklieren stimuleren.

Gebruik

Profiteer nu van extra
korting bestel 3 potten
en start met je eerste kuur.

100% natuurlijk

Bigger Breast is veilig om te gebruiken

Dit 100% natuurlijke product heeft geen bijwerkingen en wordt volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Twijfelt u over het gebruik van BiggerBreast? Raadpleeg dan uw arts.

Tips om je borsten nog steviger te maken

1. Borst make-up
In de film industrie wordt er veel gebruik van gemaakt maar ook sterren maken met make-up hun borsten een maatje groter. Op internet zijn er diverse instructies te vinden om de contouren van je borsten te accentueren en je borsten groter te laten lijken.

2. Push-up bh
De juiste push-up bh heeft genoeg vulling om je borsten omhoog te duwen en je meer volume te geven. Ga langs in een lingeriezaak waar je geadviseerd kan worden en je een comfortabele push-up bh kunt uitzoeken. die zit als gegoten.

3. Doe oefeningen
Alle sportieve oefeningen waarbij je de borstspieren traint zorgen voor een versteviging van de spieren achter de borsten. Oefeningen die je kunt doen zijn push-ups. Ook borstmassage kan helpen om de borsten te verstevigen.

4. Val niet te snel af
Bij gewichtsverlies is het belangrijk dat je niet te snel lichter wordt want dit komt de stevigheid van de borsten niet ten goede.

5. Koude douche
Zorg dat je de borsten af en toe op een koude douche trakteert. Dit stimuleert de doorbloeding van de borsten, als je dit regelmatig doet worden ze steviger.