De natuurlijke methode om je borsten te vergroten

Ingrediënten

MCC, Dicalciumfosfaat, Fenusterol, Zinc Monomethionine, Soy Isoflavones, Chaste Tree, Avena Sativa, Talcum, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxidebestanddelen die wat betreft de structuur veel lijken op dit vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Avena Sativa

Het natuurlijke ingrediënt Avena Sativa stimuleert een goede hormoonbalans. Een goede hormoonbalans met daarbij voldoende oestrogeen stimuleert een natuurlijke borstvergroting door groei van het borstweefsel.

Fenusterol

Fenusterol stimuleert natuurlijke borstvergroting. Fenusterol heeft een tweevoudige werking op de borsten. Fenusterol stimuleert de aanmaak van oestrogeen. Een hoge concentratie oestrogeen stimuleert natuurlijke borstvergroting. Ook heeft Fenusterol een werking op de melkklieren van de borsten. Het stimuleert de ontwikkeling van de melkklieren, wat ook natuurlijke borstvergroting tot gevolg heeft.

Chaste Tree

Het natuurlijke ingrediënt Chaste Tree heeft een positieve werking op de afgifte van prolactine. Prolactine heeft een stimulerende werking op de ontwikkeling van en de bloedtoevoer naar de melkklieren van de borsten. Dit proces zorgt voor vollere, stevigere en grotere borsten.

Soy Isoflavones

Soy isoflavones hebben een stimulerende werking en verstevigende werking op de borstklieren en het bindweefsel van de borsten.

Ingrediënten

Bestel en begin deze week al met jouw eerste kuur! Met BiggerBreast krijg je prachtige volle borsten.

De werking van de ingrediënten

Zoals je wellicht weet, worden de borsten van een vrouw gedurende de zwangerschap groter. Dit effect wordt veroorzaakt door het groeihormoon oestrogeen. De ingrediënten van de Bigger Breast tabletten bevatten actieve natuurlijke bestanddelen die wat betreft de structuur veel lijken op dit vrouwelijke hormoon oestrogeen.

Voordelen van Bigger Breast

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Natuurlijke borstvergroting
  • Stevigere borsten
  • Veilig te gebruiken

Jessica (19)

“Ik ben 19 en ik heb tamelijk kleine borsten. Ik zag op internet dat er producten bestaan waarbij je borsten op een natuurlijke wijze kon vergroten. Zo kwam ik bij Bigger Breast terecht. Ik kan het iedereen echt aanraden, het werkt echt goed, en je bent lang niet zoveel kwijt als bij een operatie."