De natuurlijke methode om je borsten te vergroten

Veelgestelde vragen

Op deze pagina leest u veelgestelde vragen van klanten over Bigger Breast. Heeft u vragen over Bigger Breast? En staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen over Bigger Breast

Kan ik Bigger Breast gebruiken in combinatie met medicijnen?
De ingrediënten van Bigger Breast zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Bigger Breast een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Bigger Breast? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Bigger Breast geschikt?
Bigger Breast is geschikt voor volwassen vrouwen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Bigger Breast is bedoeld voor vrouwen die hun borsten op natuurlijke wijze willen vergroten. Houdt Bigger Breast buiten het bereik van kinderen. Twijfelt u over het gebruik van Bigger Breast? Raadpleeg dan uw arts.

Is het gebruik van Bigger Breast veilig, zijn er bijwerkingen?
Bigger Breast is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. U ervaart geen negatieve bijwerkingen tijdens het gebruik van Bigger Breast. Het gebruik van Bigger Breast is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Is het effect van Bigger Breast blijvend?
Het effect van Bigger Breast houdt in ieder geval aan zolang u de tabletten dagelijks blijft slikken. Stopt u met het gebruik van de Bigger Breast tabletten dan kan het bereikte effect langzaam verminderen. U kunt daarna gewoon weer opnieuw beginnen met het gebruik van Bigger Breast.

Waar wordt Bigger Breast gemaakt?
De ingrediënten van Bigger Breast komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Welke ingrediënten zitten er in Bigger Breast?
De ingrediënten in Bigger Breast zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel. MCC 345 mg, Dicalciumfosfaat 180 mg, Fenusterol 50 mg, Zinc Momomethionine 37,50 mg, Soy Isoflavones Sochim 20 mg, Chaste Tree Extract Sochim 20 mg, Avena Sativa Extract Sochim 20 mg, Talcum 5 mg, Magnesiumstearaat (vegetable) 4,50 mg, Siliciumdioxide 0,60 mg

Allergenen: Soja, Mais en Haver

Hoe lang kan ik Bigger Breast bewaren na het openen?
Op de verpakking van Bigger Breast is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Bigger Breast vergoed door mijn verzekering?
Bigger Breast is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Vragen over het gebruik van Bigger Breast

Hoe lang moet ik Bigger Breast gebruiken voordat het effect heeft?
Wij adviseren u Bigger Breast tenminste 3 maanden lang achtereenvolgens te gebruiken voor een optimale werking. U kunt Bigger Breasst vervolgens zo lang gebruiken als u wilt dat het gewenste effect van Bigger Breast aanhoudt.

Hoelang mag ik Bigger Breast maximaal gebruiken?
U kunt Bigger Breast zolang gebruiken als u zelf wilt. Langdurig gebruik van Bigger Breast is niet schadelijk voor het lichaam. Heeft u gedurende een periode geen baat bij het effect van Bigger Breast dan kunt u deze periode ook stoppen met de inname van Bigger Breast en op een later moment weer starten.

Hoeveel tabletten moet ik dagelijks gebruiken?
Wij adviseren u dagelijks 2 tabletten Bigger Breast in te nemen met voldoende water. U neemt 's morgens 1 tablet en 's avonds 1 tablet. Wij adviseren u de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Werkt Bigger Breast verslavend?
Bigger Breast is niet verslavend. Er zijn geen ingrediënten aan Bigger Breast toegevoegd die een verslavende werking hebben.

Mag ik Bigger Breast gebruiken in combinatie met andere middelen en/of medicijnen?
In principe heeft het gebruik van Bigger Breast geen effect op andere middelen of medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Bigger Breast? Raadpleeg dan uw arts.

Vragen over het bestellen van Bigger Breast

Waar kan ik Bigger Breast bestellen?
U kunt Bigger Breast bestellen via de officiële website van Bigger Breast of het product op komen halen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland op werkdagen tussen 09:00-17:00.

Moet ik een account aanmaken om te kunnen bestellen?
Nee. U kunt direct uw gegevens invullen en Bigger Breast bestellen.

Hoe kan ik Bigger Breast betalen?
Op de bestelpagina worden diverse betaalmethoden aangeboden. Nederlandse klanten kunnen betalen door middel van iDEAL, Creditcard of overboeking op onze rekening. Belgische klanten kunnen betalen via Bancontact/Mister Cash, eMaestro, Creditcard en overboeking op onze rekening.

Waar kan ik Bigger Breast kopen?
U kunt Bigger Breast gemakkelijk online bestellen op de bestelpagina op deze website. Ook kunt u Bigger Breast ophalen bij ons hoofdkantoor in Medemblik, Noord-Holland.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn: € 5.95, voor België zijn deze € 6.95.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Het is niet mogelijk uw bestelling te annuleren. Ziet u toch af van uw aankoop dan kunt u uw bestelling na levering direct retour sturen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Ik wil mijn bestelling retourneren kan dit?
Neem altijd contact op met de klantenservice als u een product wilt retourneren anders krijgt u geen geld terug. Het retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen, indien de seal van de pot niet verbroken is. Stuur uw mail naar sales@klemans.nl met al uw gegevens, bestelnummer en de reden van retour zenden. Omdat het om voedingssupplementen gaat kunnen wij een aangebroken pot niet meer versturen en zal deze vernietigd moeten worden.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling, hoe kan dit?
Het is mogelijk dat deze email in uw map met ongewenste email terecht gekomen is. Controleer dit a.u.b. Eerst. Kunt u de bevestiging nog niet vinden? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestelt u voor 16:00 uur en heeft u betaald met iDEAL of Creditcard dan streven wij ernaar uw bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Voor de levering zijn wij afhankelijk van PostNL. Levering in Nederland geschied meestal de dag na verzending door ons, in België 2 dagen na verzending door ons, en in andere landen kan dit langer duren.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat kan. Op het bestelformulier vult u het afleveradres in. Uw bestelling zal dan geleverd worden op het door u aangegeven adres.

Kan Bigger Breast discreet verzonden worden?
Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven.

Waarom ontvang ik een betalingsherinnering?
Wanneer u een bestelling plaatst maar de betaling nog niet door ons ontvangen is ontvangt u automatisch een betalingsherinnering. U kunt het bedrag alsnog aan ons betalen. Zodra wij de betaling binnen hebben zal de bestelling verwerkt worden.
Bij een overboeking via de bank kan het zijn dat deze automatische herinnering en de verwerking van uw betaling elkaar kruizen. In uw orderbevestiging vindt u een link om de status van uw bestelling te bekijken.
Heeft u per ongeluk twee orders aangemaakt en er één betaald, dan zult u van de andere order een herinnering ontvangen. Deze kunt u negeren.
Wilt u afzien van de bestelling? Wanneer de betaling niet voldaan wordt zal de bestelling geannuleerd worden, u kunt deze herinnering dan dus negeren.

Ik heb geen Track and Trace code ontvangen
In de orderbevestiging die u per mail ontvangen heeft staat een link om de status van uw bestelling te bekijken. Op deze pagina vindt u ook de Track and Trace code.