De natuurlijke methode om je borsten te vergroten

Tevreden gebruikers laten hier weten wat hun ervaringen zijn met BiggerBreast. Lees mee en laat je ook overtuigen!

Tevreden gebruikers laten hier weten wat hun ervaringen zijn met BiggerBreast. Lees mee en laat je ook overtuigen!

Lisa (45)

Ik merkte dat mijn borsten wat minder volume kregen, vooral door veel diƫten en last van het jojo-effect merkte ik dat mijn borsten minder vol waren. Ik ben begonnen met Bigger Breast omdat ik graag voor natuurlijke producten kies en geen enge operatie wil laten doen. Ik ben zeer tevreden over de resultaten. Mijn borsten voelden al na een paar weken steviger en nu na 3 maanden zijn ze echt voller. Ik ben blij dat ik Bigger Breast gevonden heb! Disclaimer

Marianne (27)

Voor mijn vriend was het niet nodig en vond hij het niet erg dat ik kleine borsten had maar ik bleef mij onzeker voelen. Ik heb wel push-up bh's geprobeerd maar dat zat gewoon niet lekker. Bigger Breast maakt echt waar wat ze belooft! Ik gebruik het nu al een poosje en als ik mijn hand over mijn borst doe dan voel ik gewoon dat er meer zit. Ik hoop binnenkort een bh maat groter te kunnen kopen! Disclaimer

Camilla (60)

Ik mag dan al wat ouder zijn maar ik vind mijn uiterlijk nog steeds belangrijk. Ik zie er graag verzorgd uit en ik heb altijd een volle boezem gehad. Met Bigger Breast kan ik er voor zorgen dat mijn borsten in vorm blijven. Ik was in het begin wel wat sceptisch zal ik eerlijk bekennen maar de potten zijn snel geleverd en ik ben tevreden over de werking. Ik zou het zeker aanraden, ook als je wat ouder bent. Disclaimer

Tips om je borsten steviger te maken

1. Borst make-up
In de film industrie wordt er veel gebruik van gemaakt maar ook sterren maken met make-up hun borsten een maatje groter. Op internet zijn er diverse instructies te vinden om de contouren van je borsten te accentueren en je borsten groter te laten lijken.

2. Push-up bh
De juiste push-up bh heeft genoeg vulling om je borsten omhoog te duwen en je meer volume te geven. Ga langs in een lingeriezaak waar je geadviseerd kan worden en je een comfortabele push-up bh kunt uitzoeken. die zit als gegoten.

3. Doe oefeningen
Alle sportieve oefeningen waarbij je de borstspieren traint zorgen voor een versteviging van de spieren achter de borsten. Oefeningen die je kunt doen zijn push-ups. Ook borstmassage kan helpen om de borsten te verstevigen.

4. Val niet te snel af
Bij gewichtsverlies is het belangrijk dat je niet te snel lichter wordt want dit komt de stevigheid van de borsten niet ten goede.

5. Koude douche
Zorg dat je de borsten af en toe op een koude douche trakteert. Dit stimuleert de doorbloeding van de borsten, als je dit regelmatig doet.